Boende utomlands

Om man bestämmer sig för att flytta utomlands under vintern och spela så bör det första man ser till att ordna boende. Man vill inte komma till ett främmande land och inte ha allting med boendet klart. Det finns många sätt att hitta boende på men ett av de enklaste är att vända sig till någon firma online som har boenden lite varstans i världen.

Man kan med fördel också kolla upp i förhand var man bör bo. Det gör man lättast genom att först ha bestämt vilka siter man tänker spela på i första hand. Eftersom det inte går att spela på alla siter från alla länder så kan det vara smart att på förhand kontrollera att siterna man tänkt spela på inte blockat spelare från det landet man tänker bo i. Det spar nämligen mycket bekymmer om man ser till att bo på ett ställe där man kan spela på siten utan några problem med VPN-tunnlar och liknande.

Det kan också vara smart att kontrollera landets lokala lagar och regler så att man inte bryter mot lagarna i landet om man spelar onlinepoker. I många asiatiska länder är det till exempel förbjudet att spela poker och vill man inte hamna i klammer med rättvisan är det smart att helt enkelt välja ett land där det är tillåtet att spela.

Eftersom det är ganska populärt för pokerspelare att åka utomlands och spela så kan man också höra sig för på forum och liknande och se var alla andra bor och spelar under vintern. Det kan ju vara kul att ha några likasinnade i närheten som man kan diskutera poker med och få ut med på kvällarna och dricka några kalla öl innan det är dags att gå hem och sova, eller starta natt-grinden.

Se bara till att inte njuta allt för mycket av det härliga vädret utan se till att få in dina timmar poker varje dag också så att det inte bara blir nöje och solsken och inget pokerspelande när du är där.